top of page

Winterlicht 2024

Winterlicht wordt dit jaar georganiseerd door Kunstkring Nunspeet, in samenwerking met VVV Nunspeet Uit De Kunst. Lokale kunstenaars kunnen in de maand december weer hun kunst tonen aan het Nunspeetse winkelpubliek.

Ten opzichte van vorige jaren is gekozen voor een nieuwe opzet. Kunstenaars kunnen zich bij de kunstkring aanmelden voor deelname, waarna de kunstenaar wordt gekoppeld aan een deelnemende winkel.

De kunstenaar hoeft dus niet zelf een winkel te zoeken. Dit jaar is de kunst niet alleen te zien in de etalage maar ook binnen in de winkel. Inmiddels hebben we zo’n 50 winkeliers bereid gevonden mee te doen.

De winkelier met de leukste interactie krijgt de wisselbeker, aan het winkelend publiek die een stem uitbrengt wordt een kleine prijs beschikbaar gesteld.


Vanaf volgende week zullen kunstenaars via de mail een uitnodiging ontvangen om mee te doen. Wil je ook een uitnodiging van ons ontvangen, meld je dan via de website kunstkringnunspeet.nl aan voor de nieuwsbrief of stuur een bericht aan onze secretaris.



Comments


bottom of page